Om
Hei!Velkommen til Snekkerboden. Eg heiter Torhild Bryn, er 30 år og kjem frå Voss, NORGES NAVLE! (Hvis du ikkje veit kvar Voss er, er det no på tide å google det)  :) Eg har vert intressert i interiør siden eg var liten. Eg elska å ommøblere rommet mitt og gjer det for så vidt enda, bare at nå har eg eit hus! Vil tru eg er den eineste i denne familien som føler behovet for akkuratt det. Eg er litt rastløs og skifter meining ofte..gjerne stil også, men føler jeg har funnet roen dei siste årene når eg har akseptert at det er lov å ha ein eigen stil med lett blanding. Så min interiørstil vil jeg derfor beskrive som landlig, rustikk og gjerne litt nordisk. Min mann og eg er ganske ofte uenig i hva som er fint, men det regner eg med at dei fleste kjenner seg igjen i..
Forutenom å være intressert i interiør vil eg beskrive meg selv som ei gladjente som til tider kan være litt sprø. Trives aller best i selskap med våre gode venner og vår store herlige familie. Sjølv er eg minst av 5 søsken og tante til ein heil bunsj med unger som eg elsker!      
      

I Snekkerboden bor det andre enn meg. Min mann Stig Frode, våre to herlig gutter Jonathan og Leon & til slutt ei lita prinsesse som heiter Ava. Me møttes i mars 2001 og giftet oss i Spania, nærmere bestemt Alcudia sommaren 2010.


Stig Frode er passert 30år. Han er ganske så snill og ein flink pappa. Ellers vil eg vil bruke begrepet arbeidsnarkoman om han. Me kjøpte huset samme sommer som me giftet oss, altså i 2010. Her var det masse å gjere! Med andre ord, dette er langt fra en villa, men me trives i vår vetle snekkerbod .. Me har pussa opp huset sjølv med god hjelp fra min far og svigerfar. Stig har utviklet seg fra å være totalt ubrukelig med hammer til ganske så handy på desse åra. Faktisk så har han blitt så flink at han får drive eigne prosjekter uten eit familieråd!! :)  Kven hadde trudd at man kan lære så mykje av å pusse opp eit hus? Sender ein stor takk til flinke fedre som har veileda og hjulpe oss desse åra.

Dette var litt om fam.Bryn Støle.

Dette skal vere ein blogg om heimen vår, interiør, litt om familien og ikkje minst hagen vår som me er så glad i. Håper du liker bloggen min og stikker innom ein gang i blandt.


Klem Torhild

Ingen kommentarer: