søndag 17. august 2014

DIY skjenk

DIY SKJENK

Ja.. så var eg endelig ferdig da.. For et prosjekt!
Det begynte med at eg hadde så lyst på ein skjenk. Men den kosta jo mange 1000- lapper. Det gadd sjølvsagt ikkje eg betale. Så eg kjøpte denne brukt.
Og med eit bilde på korleis eg tenkte det, heiv eg meg rundt!
Se resultatet da..Det var litt mer jobb enn det eg tenkte inni hodet mitt før eg begynte. Eg tenkte jo at eg berre kunne ta ut litt skuffer og skap og bare sage litt og legge inn ei ny hylle. Men i praksis var det slettes ikkje slik. Heile skjenken måtte demonteres. Og så males.. enkelt i grunn. Men når den skulle settes i sammen så møtte eg på eit problem. Nemlig den hylla. Den måtte jo støttes opp for ikkje å bøye seg. Og korleis skulle eg feste den støtta under uten at det synes? Joda.. eg fant ut av det. Men min kjære far måtte hjelpe meg å båre 100% beine hull til å putte inni slike trepinner som holder alt sammen. Så nå står det støtt..
Fornøyd? Yepp!!
Nå skal eg lage ein til.. Litt mindre, som eg skal bruke som tvbord. Men.. Først er det full rulle på jobb. Og i morgen starter minste gutten min Leon i 1.klasse og minste minsten Ava begynner i barnehagen. Så nå må dagene gå seg litt til først. Før eg starter på nye prosjekt!

Ha ei fin uke dere! Og lykke til med skulestart og tilvenning både her og der til dere andre også!

Klem
Torhild

Ingen kommentarer: