mandag 27. januar 2014

" Sesserom"

*Sesserom*
Då er endelig planleggingen av prinsesserommet i gang..! Men det spørs kortid det faktisk trer i kraft. Det blir ihvertfall ikkje dei første vekene. Men pappaen skal jo snart i pappapermisjon. Er det ikkje perfekt?? Han har sikkert tenk som meg, at då skal han bruke sovetida til snuppa på oppussing... Eller NOT!! 
Eg trur nok desverre ikkje me deler den samme entusiasmen akkurat der. Dessuten har eg fått beskjed om å henge opp "den der fugle tapeten min sjølv." Han var ikkje særlig begeistra som du sikkert forstår. Heldigvis har han ikkje spurt kva den kosta!!! Då trur eg at eg må sei at eg fann den i ei restekorg. Sannheten er vel i grunn langt der i fra. 

Jaja.. Eg kan jo ikkje henge opp tapet..!! Eg fikk det forklart i butikken.. hørtes greit ut, heilt til han kom til "dei med skjeve vegger" då datt eg ut.. Eg såg munnen hans fremdeles bevegde seg, han forklarte sikkert korleis dei "med skjeve vegger " skal gjere det, men alt eg tenkte på var at det gjaldt definitivt meg.. Rekna kjapt i hovet at ein feil blir svært kostbar, bestemte meg der og då for å betale noen andre for å gjere det. Så eg berre smilte fint og sa at dette fiksa eg.  Så.. hvis du kan, eller kjenner noen som kan, så må eg ønske deg hjertelig velkommen!  :)

Nok om det.. Her skal de få ein liten smakebit av handlelista mi. Og ikkje minst kva eg har fått i boks!!

Sebra teppe i boks! Det har så utrulig mange fine farger!! Liker dette teppet mye bedre enn dei med tjukke striper. 


Sebra dukkevogn og dukke har ho fått av tante Inger! 


Sebra knagger fra farmor 
 Vimpel med navn på fekk ho av skjønneste søskenbarnet Vilde til jul.

Dette nydelige prinsessebildet har min flinke søster malt. Åse Bryn

Og her er den berømte tapeten.. Er den ikkje nydelig??! Eg gleder meg så mye til å se den på veggen. Skal berre ha den på ein vegg. Synes det er nok. Ellers blir det litt "overkill" for min del. 


Handlelista / ønskelista: 
Klart ho skal ha bambi nattlampe!! Det er jo eit must have!! Venter på at skjønne Bodil på "Glade barn" skal ta den inn i butikken til meg. Så den er halvvegs i boks. Sengehimmel har eg funne eit hav av på ebay.. ( til 1/3 av norsk pris ) Klart amerikanerne har flust av det ;) så eg må berre bestemme meg for kven eg vil ha. Rosa lysekrone fra Ellos. Lurer på den, men har ikkje heilt bestemt meg. Så synes eg dei engle lyslenkene er så fine.. Spørs om eg må finne ein plass til den? 

Ellers skal eg male litt møbler. Og gardiner trur eg må vente til slutt. Når eg ser alt for meg. 

Ha ein fin kveld! 


2 kommentarer:

Yvonne sa...

Ser ut som at du har mange gode planer :) gleder meg til å se det ferdig:) trenger litt inspirasjon her hehe:)

Ha en fin dag! Klem!

Torhild Bryn sa...

Takk for det :) Ja, eg gleder meg også!!
Ha ein finfin helg!