søndag 10. mars 2013

Platting

Hei på deg!
Så var det søndag og slutt på uka. Nå er det bare to uker igjen før påske. Tenk at det snart er vår?! johooo.... Jeg er klar som ett egg! Gleder meg sånn til å ta i bruk plattingen igjen.. dra frem hagemøblene og ikke minst se alt som kommer opp av jorda! Deilige påskeliljer, krokuser og lukten av vår!

I denne sammenheng, er det mange som planlegger f.eks en ny platting. Og til dere som gjør det.. Her kommer et tips fra en av mine favoritt blogger. Nemlig hegemor
Hun er nemlig så heldig at hun har en meget handy brannmann!! Han har laget en drømme platting. En meget gjennomtenkt platting. Skulle ønske jeg såg dette før vi bygde vår platting på 70m2. Da hadde den blitt litt annerledes.. Se på hvordan brannmannen og hegemor har planlagt sitteplasser, blomsterkasser og basseng!  Basseng tenker du... men dette er ikke basseng til 500.000, dette er toysrus basseng :)
Det er stor fare for at du tilbringer resten av livet på hennes blogg, så jeg minner bare om at jeg fremdeles er her i snekkerboden og at det hadde vert kjekt om du stakk innom her igjen også!
Ha en fin uke alle!4 kommentarer:

Hegemors store, lille verden sa...

Ha ha ha, nå måtte jeg glise litt;);)
Takk for slik hyggelig omtale! Brannmannen sitter her og leser med forakt i stemmen at "hun har planlagt" og "hun har bygget" og "hun har ordnet"....!! :D :D :D Vi ler godt:)
HYGGELIG at du likte plattingen vår. Vi er supergodt fornøyd! Og det er selvfølgelig HELT i orden at du låner bilder:):)
Fiiin uke til deg!!
klem fra Hegemor

Torhild Bryn sa...

Hehe, ja er det ikke sånn da? :)
Jeg kan godt redigere litt.. vent, så skal vi se om brannmannen blir fornøyd.

Hegemors store, lille verden sa...

Ho ho, kan tro han ble fornøyd nå;);):):) Men stakkars deg - det var da virkelig ikke nødvendig:) Han har litt godt av det;);) he he:)
Klem

Torhild Bryn sa...

:)